Usluge

I'm an image!

Hrana

Kućna dostava hrane je jedna od usluga koje nudi Beo Potrčko, i za koju vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Dovoljno je da nas pozovete i da u rekordnom roku dobijete poručenu hranu na bilo kojoj adresi u Beogradu.Dostava Vaše omiljene hrane iz svih restorana i objekata sa brzom hranom nikada nije bila lakša. Kada je u pitanju Beograd dostava hrane je opcija koju nudi određen broj restorana, a ukoliko to nije slučaj, Beo Potrčko će vam hranu iz bilo kog restorana doneti na željenu adresu.O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Namirnice

DOSTAVA NAMIRNICA Beo Potrčko dostava namirnica Beograd – mi dostavljamo namirnice koje su vam potrebne na željenu adresu na celoj teritoriji Beograda u najkraćem mogućem roku! Dovoljno je da nas kontaktirate i na taj način pokrenete ceo proces dostavljanja namirnica.Od hleba, preko svežeg voća i povrća pa sve do novina i cigareta. Na Vama je samo da napravite spisak, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Piće

Desilo se nešto što vredi proslaviti, a ostali ste bez pića? Bez brige, opustite se i slavite, a mi ćemo Vam doneti sve što poželite! Isporuka Alkoholnih i bezalkoholnih napitaka na željenu adresu u rekordnom roku. Na Vama je da pozovete a mi dolazimo veoma brzo! Trudimo se da u ovakvim situacijama vreme isporuke svedemo na minimum kako bi vi bili maksimalno zadovoljni našim uslugama.O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Dokumenta

Potrebno je brzo i pouzdano preneti važna dokumenta? Da li ste Fizičko ili pravno lice, radimo apsolutno sve. Gledamo da željenu porudžbinu odradimo u što kraćem periodu kako bi Vi bili zadovoljni uslugom. Radimo na teritoriji celog Beograda. Pozovite nas i nemojte brinuti. Beopotrčko je oduvek bio sinonim za sigurnu dostavu!O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Paketi

Bilo koja vrsta paketa biće dostavljena gde god Vi želite zahvaljujući našim kuririma.Podrazumeva i teže stvari koje mogu da stanu u automobil. Nosimo i lomljive stvari i za to imamo posebna kola koja su zaštićena da se ista stvar ne bi slomila. Napravili smo sistem da odgovara vašim potrebama, tako da bez brige, tu smo za sve Vaše potrebe. Cenovnik koji se nalazi u našem kalkulatoru podrazumeva teret do 5kg a za veće kilaže naplaćuje se 25 din/kg. O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Lekovi

Suočeni trenutnom situacijom koja nas je sve zadesila vršimo isporuku lekova BESKONTAKTNOM DOSTAVOM .Ne možete da ustanete iz kreveta, ne možete sami da nabavite ili Vam je hitno potreban neki lek? Mi smo tu za Vas! Za lekove na recept dolazimo kod Vas, pa onda krećemo u nabavku, Postoji i opcija da nam putem vibera, MMS-A pošaljete recept ili neki izveštaj i tako možemo uzeti željeni lek. Isporuka, maski, alkohola, asepsola, svih potrebnih stvari u novonastaloj situaciji . Tu smo da Vam pomognemo i isporučimo sve potrebne stvari kako bi Vama bilo bolje!. O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Cveće

Ima li lepšeg znaka pažnje od predivnog buketa svežeg cveća? I mi znamo da nema, zato Vam nudimo ekspresnu dostavu željenih cvetnih aranžmana iz svih cvećara Beograda.Ukoliko ne znate iz koje cvećare bi najpre uzeli neki aranžman, mi smo tu da Vam preporučimo najbolje u gradu, i proverene sa kojima takođe sarađujemo pa samim tim i postoji opcija da nam takve stvari naprave što je pre moguće, kako bi i Vama izašli u susret i isporučili na željenu adresu. Naši kuriri su si obučeni i doterani u ovakvim situacijama, tako da i tu opravdavamo ime firme i samim tim ulepšavamo nekom dan našom uslugom!O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA!

I'm an image!

Pokloni

Žurite na rođendan a niste kupili poklon? Pozovite nas i mi ćemo umesto Vas obaviti kupovinu i dostaviti gde god poželite, pa čak i na mesto slavlja! Tu smo i da pomognemo u odabiru poklona, naši kuriri su veoma ljubazni i bićete sa njima u kontaktu ako ne znate za koji poklon da se odlučite. Tu smo apsoludno da Vam se nađemo u svakoj situaciji koja je moguća da se izvrši.O SAD I BESKONTAKTNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU. POTRCKO DOLAZI NAJBRŽE MOGUĆE PRED VAŠA VRATA! Vaš Beo Potrčko

I'm an image!

Ostalo

Da bi ovde naveli sve što Vam možemo dostaviti trebalo bi nam mnogo vreme. Zbog toga pustite mašti na volju i pozovite nas! Vaš BeoPotrčko